Tips&Tricks

Ce se intampla, mai exact, cu femeile care au aceste gropite pe spate? Cu ce sunt ele mai speciale decat alte femei

Ai observat vreodată două mici gropițe pe partea din spate a unor oameni? Poate aveți și voi aceste semne distincte! Unii oameni nu le au, însă mulți au aceste mici adâncituri, fie că sunt bărbați sau femei!

Aceste găuri, numite găurile lui Venus la femei și la bărbați găurile lui Apollo sunt situate în partea de jos a spatelui unde două oase fac legătură cu pelvisul.

CITESTE SI >>>

Ce spun cele 3 sectiuni ale degetului mic despre tine! O sa ramai surprins

Cum iti pot salva viata o lamaie si niste cuie? Trucul GENIAL pe care nu ti l-a spus nimeni pana acum

A bagat o lingurita de metal in frigider, dupa care a pus-o pe ochi! E incredibil ce s-a intamplat dupa 3 minute

Dacă aveți aceste două găuri de pe spate sunteți o persoană specială! Iată de ce

Găurile lui Venus sau a lui Apollo apar numai la persoanele care sunt predispuse genetic să aibă ligamentele corect propoționate față de celelalte părți ale corpului, mai exact sunt predispuse să aibă un corp mai bine proporționat decât alții.

Daca aveți aceste șanțuri, înseamnă că aveți o bună circulație și un corp sănătos și, de asemenea, înseamnă că este mai ușor pentru voi să atingeți satisfacția sexuală, deoarece o bună circulație este esențială pentru o viață sexuală sănătoasă.

Aceste găuri curioase nu pot să apară în urma exercițiilor fizice, întrucât sunt localizate într-o zonă fără muschi. Cel mult, o slăbire drastică ar putea să ducă la apariția lor, însă este o modalitatea incertă

Comments

comments