Tips&Tricks

Ce secrete incredibile ascunde o femeie, in functie de fundul pe care il are! De-abia acum s-a aflat

Putini oameni stiu ca anumite forme ale corpului nostru tradeaza ce fel de persoane suntem. Cunoscand aceste semne subliminale si incercand sa le dezlegam, putem citim persoanele care intra in contact cu noi inainte sa ajungem sa le cunoastem.

Forma fetei, a mainilor si chiar a posteriorului ne poate indica daca persoana din fata noastra are anumite pasiuni sau anumite complexe de personalitate.

 

Astfel, femeile care au fundul in forma de vaza, au o silueta, de regula, de forma perei. Acest tip de femei sunt complexate de posteriorul lor , astfel ca incearca tot timpul sa-si mascheze aceasta parte a corpului. Probabil din cauza acestui complex, ele sunt mai timide atat in viata cotidiana cat si in pat.

–––––––-

CITESTE SI >>>

Mituri despre SEX in care credeai orbeste! UITE de ce sunt FALSE

Atentie! Bolile acestea se iau prin sarut

Te înşală? Felul în care face sex îl dă de gol!

–––––––

Femeile care au fundul oval se pot considera norocoase, intrucat acest tip de fund este unul perfect. Sigur, conditia ar fi ca femeia sa aiba greutatea corporala normala. Firi dezinvolte, femeile cu acest tip de fund sunt pline de viata, vioaie si foarte sociabile. Cu toate ca tind spre forme perfecte, aceasta nu este singura conditie pentru a ajunge la acest lucru. Totul depinde de fiecare femeie in parte.

 

Femeile care au posteriorul in forma literei V sunt in general sportivele. Aceste femei au umerii mai lati decat bazinul, astfel ca trunchiul lor capata aspectul formei V. Aceste femei sunt active atat in viata sociala cat si in pat. Ele in schimb sufera de un complex: acela ca sunt foarte baietoase, cel putin din punct de vedere fizic. Ele incearca, in schimb, sa compenseze acest neajuns, depunand mai mult efort in pat, ceea ce le face niste persoane mai active printre asternuturi.

 

Sentimente.ro

Femeile cu fundul bombat sunt in unanimitate considerate niste persoane foarte apetisante. Forma fundului bombat este, in general, intalnita la femeile cu silueta de tip clepsidra. Cu toate ca multa lume le considera atragatoare, multe din ele considera ca au fundul prea mare, din cauza ca formele posteriorului si a soldurilor sunt mult mai proeminente decat in mod normal. Arcuire puternica a soldurilor si proeminenta a feselor- asta inseamna un fund bombat, iar femeile care detin un astfel de posterior sunt active din punct de vedere sexual, in masura in care nu se declara complexate de rotunjimea fundului lor. Sunt insa si femei care se simt complexate de posteriorul lor si astfel sunt mai putin active sexual.

 

SexShop.ro

 

Femeile cu fundul octogon au mariginile superioare ale feselor de forma patratoasa si mai detin si niste aripioare. Astfel de femei sunt pline de vitalitate si foarte obraznice in dormitor. Acest tip de femei sunt si foarte selective in ceea ce priveste relatiile interumane si alegerea partenerului.

Comments

comments