Revista presei

Ce spune bustul despre tine

Sanii sunt frumoși și atragatari indiferent de forma sau marime, dar tipul lor poate dezvalui foarte multe lucruri despre personalitatea și caracterul unei femei. Ce spune forma sanilor despre tine? Poate scoate in evidența cateva caracteristici importante despre sexualitate și despre felul de a fi ca femeie.

Bustul femeilor au starnit mereu curiozitatea barbaților și nu doar din punct de vedere sexual. Ei susțin ca sanii reprezentantelor sexului frumos pot arata lucruri importante. Ce spune forma sanilor despre tine? Cum ești ca femeie din toate punctele de vedere. Iata sase tipuri de san si ce spune fiecare despre tine.

Ce spune forma sanilor despre tine: 1. Para

Femeile dotate cu un astfel de san sunt independente și au tendința de a-și domina partenerul. Ce spune forma sanilor despre tine ? Ca ești o persoana inteligenta si ca adori sa faci sex, fiind și foarte buna in pat.

Ce spune forma sanilor despre tine: 2. Mari și rotunzi

Se pare ca acest model de san este foarte apreciat de barbați. Ce spune forma sanilor despre tine ? Ca ești o femeie deschisa din punct de vedere sexual și mereu dispusa sa pui in practica poziții noi. Pe de alta parte, ești o persoana ambițioasa care știe sa-și apere interesele cat se poate de bine.

Ce spune forma sanilor despre tine: 3. Rotunzi, fermi și de marime medie

Barbații fac o adevarata pasiune pentru acest gen de sani fiindca sunt foarte apetisanți. Ce spune forma sanilor despre tine? Ca ești o persoana muncitoare, ai o minte ascuțita și adori sa-ți petreci timpul cu cei dragi din familie.

Afla mai multe pe Click.ro

Comments

comments