Ce ii provoaca partenerului tau placere? Invata care sunt acele puncte sensibile care il pot excita la maximum!Iata doar cateva dintre zonele care il vor duce pe partenerul tau pe culmi nebanuite.

 

Cercetatorii au realizat un top al locurilor corpului care au rolul de a excita mai mult partenerii. Astfel, s-au folosit ca subiecti cateva zeci de femei carora li s-a testat sensibilitatea anumitor zone ale corpului.

 

S-au studiat zone cum ar fi gatul, antebratul, abdomenul, sanii sau perineul (zona dintre organele genitale si anus)

Au colectat toate informatiile rezultate in urma atingerii usoare ale acestor zone, apoi le-au comparat cu rezultatele atingerii altor zone, mai neutre si s-a ajuns la urmatoarele concluzii:

 ––––––––––––

CITESTE SI

Gâtul este sensibil cand este atins usor!

Femeile au fost atinse, pret de 1,5 secunde si au fost intrebate despre perceptia pe care au avut-o in legatura cu acest lucru.

 

Rezultatele preliminarii arata ca atingerile blande pe gat, antebrat si marginea vaginului sunt cele mai sensibile, in timp ce atingerile pe sani sunt mai putin sensibile.

 

Cand s-a pus presiune pe zone, s-a dovedit ca pe clitoris si pe mamelon s-a simtit cel mai mult acest lucru, in timp ce pe conturul sanilor si pe abdomen presiunea s-a simtit mai putin.

 

Totodata, vibratiile au produs senzatii mai puternice pe clitoris și mamelon.

 

Acelasi studiu arata ca organele genitale sunt mai sensibile la presiune și la vibrație decât la atingere ușoară. Rezultatele obtinute de cercetatori sunt foarte utile atat in cuplu pentru o viata intima mai buna, dar si pentru medicii care practica chirurgia plastica si reparatorie.

Comments

comments