Ce vor barbatii de la o femeie in functie de zodie

Barbatii vor ca femeile lor sa arate bine, să fie sexy dar şi afectuoase. Insa dincolo de lucrurile generale pe care si le doresc barbatii de la femei, mai sunt şi alte calităţi pe care le „vânează”, în funcţie de zodie in care sunt.

 

Berbec: Bărbatul Berbec se simte atras o gamă diversa de femei. Insa cele care il atrag cel mai mult sunt acelea care au personalitate puternica si  ştiu să îl infrunte atunci cand este cazul,ba mai mult, au un fel de curaj şi spirit de aventură comparabil cu ale sale.

 

 

Taur: Apreciaza femeile cu o frumuseţea fizică aparte. Acest lucru face referire si la forme şi curbe, adica femeile voluptoase. Barbatului taur Îi plac femeile senzuale, cele care iubesc sa aiba o viata intima intensa. Pe de alta parte, barbatii taur nu se simt atrasi de femeile intelectuale.

 

Gemeni: Oricât ar fi de frumoasă, o femeie nu reuseste sa cucereasca inima unui barbat din zodia gemeni dacă nu îi il fascineaza din punct de vedere mental. Astfel, barbatul geaman iubeste inteligenţa, umorul şi o conversaţile interesante. Femeia trebuie tot timpul sa-l joace pe degete sau sa se lase greu.

————-

CITESTE SI

“Sexul prin haine”! In ce consta si cum sa-l practici corect

Cinci lucruri care se intampla daca NU FACI SEX

Am aflat raspunsul! Cum trebuie sa arate penisul perfect

————

Rac: Barbatul rac se simte atras de femeile care ii ofera ideea de stabilitate si longevitate. El vrea devotament si afectiune aproape materna. Astfel, barbatul rac se simte amenintat de o femeie jucausa. El vrea sa stie ca se poate baza pe femeia de langa el si catotul este pus la punct asa cum trebuie.

 

Leu: Se va simti instant atras deo femeie care atrage atenţia celor din jurul sau, dar si care exceleaza prin eleganta. Femeia de care se simte atras barbatul leu este una foarte feminină, care pe langa faptul ca este sexy, mai este si gingasa si jucausa. Femeia, in viziunea lui, trebuie sa il faca sa fie mandru, insa să nu-l eclipseze.

Fecioară: Au harul de a observa la femei detalii pe care alţi bărbaţi nu le vad. Ei se simt atrasi de femei care reusesc să fie elegante fara sa depuna prea mult efort. Barbatul fecioara nu se simte atras de femeile care cheltuie in exces şi care au tendinta sa isi laude calităţiele fizice sau hainele de firmă.

 

Balanţă: Barbatul balanta considera ca aproape toate femeile sunt frumoase, insa cele de care este cu adevarat atras trebuie sa fie niste zane. Lui ii place delicateţea şi gingăşia feminină si nu ii va placea niciodata o femeie vulgara sau mai masculina.

Scorpion: Scorpionul are capacitatea de a experimenta, cand vine vorba de femei. Chiar daca este un aventurier din fire, femeia de care se simte in special atras este aceea care inspira gingasie, dar si devotament.

Săgetător: Ii displac femeile care au tendinta de a-l sufoca, de a-i fura libertatea. Ii place foarte mult femeile care sunt independente faţă de el, dar si cele care sunt amuzante si directe.

Capricorn: Apreciază femeile care au un aer sofisticat. Barbatul capricorn se simte atras mai degraba de femeile care au un CV impresionat, dar si niste rude cu greutate. Mai exact, barbatul capricorn iubeste femeile care sunt populare, eventual ravite de multi barbati.

Vărsător: Un Vărsător este gata sa isi dea ochii peste cap dupa o femeie care are o inteligenţa peste medie, este altruista şi serioasa, cu picioarele pe pamant. La varsator, se pare ca este mai importanta compatibilitatea mentala, decat cea fizica

Peşti: barbatul pesti e fascinat de femeile puternice, independente. Paradoxal insa, ii plac femeile senzuale, dragastoase si sensibile.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger