Revista presei

Ce vor barbatii in intimitate si nu au curaj sa spuna

Ce vor barbații in pat și nu au curaj sa spuna? Reprezentanții sexului puternic au tot felul de dorințe insa nu indraznesc sa le impartașeasca cu iubitele de frica sa nu fie judecați greșit.

Pe de alta parte, satisfacerea acestor nevoi le poate aduce implinirea intima dupa care tanjesc.

Daca vreți sa va bucurați de experiențe de neuitat in intimidate, este indicat sa vorbiți și sa descoperiți care va sunt nevoile amoroase. Iata ce vor barbații in pat și nu au curaj sa spuna. De exemplu, simt nevoia ca din cand in cand sa li se vorbeasca vulgar sau sa-și puna mai des in practica fanteziile.

Ce vor barbații in pat și nu au curaj sa spuna: Sa li se vorbeasca vulgar

Pentru cei mai mulți barbați, o noapte pasionala alaturi de o femeie care nu scoate nici un sunet și nu spune nimic poate fi un adevarat coșmar.

Vreți sa știți ce vor barbații in pat și nu au curaj sa spuna? Chiar daca nu se exprima explicit niciodata, unii barbați iși doresc sa auda din gura iubitei cateva cuvinte deocheate cand fac amor, deoarece ii excita la maximum.

CITESTE SI >>>

Ce se intampla daca faci dragoste cu un barbat de doua ori intr-o ora?

Cat de des face dragoste un cuplu normal

Sase motive pentru care sa faci dragoste mai des

Ce vor barbații in pat și nu au curaj sa spuna: Mai mult s3x oral

Exista o categorie de barbați care se declara nemulțumiți de faptul ca partenerele de viața nu le ofera atat de mult amor oral pe cat și-ar dori. Aceasta fiind una dintre cele mai arzatoare dorințe pe care barbații nu au curaj sa le spuna. Adesea, reprezentantele sexului frumos le fac partenerilor amor oral din obligație, știind ca acest lucru le face placere. Insa ei și-ar dori ca acestea sa le dea de ințeles ca le place ceea ce fac, ca se simt bine și nu se grabesc pentru a termina cat mai repede.

Ce vor barbații in pat și nu au curaj sa spuna: Sa-si dea drumul pe iubita

Daca vreți sa știți ce vor barbații in pat și nu au curaj sa spuna, aflați ca aceștia au o mare fantezie, acela de a-si da drumul pe diferite parți ale corpului partenerei. Insa nu este un lucru ușor de propus iubitei și, din acest motiv, trebuie sa fiți foarte atenți cum ii sugerați acesta dorința.

Ce vor barbații in pat și nu au curaj sa spuna: Sa foloseasca jucarii s3xuale

Dupa mulți ani de relație, amorul poate deveni monoton. De aceea, este bine ca din cand in cand sa mai schimbați cate ceva in viața voastra intima, sa veniți cu tot felul de idei care sa va condimenteze relația. Dar, pentru asta, este nevoie de foarte multa ințelegere și comunicare. De exemplu, barbații au tot felul de fantezii despre care nu au curaj sa vorbeasca cu partenerele de viața de frica sa nu fie judecați. Vor sa foloseasca tot felul de jucarii s3xuale cu care sa iși penetreze iubita și sa faca actul mult mai incitant.

Sursa: Click.ro

Comments

comments