ACTUAL

Cea mai cunoscuta paine de pe piata din Romania VA DISPAREA in cateva zile! Decizia este ISTORICA

Este una dintre cele mai cumparate paini de pe piata, insa din pacate nu va mai fi comercializata din cauza ca fabrica ce o produce se va inchide.

Decizie trista pentru Romania! fabrica de paine Titan, care se numara la ora actuala printre cele mai mari din Romania, alaturi de Vel pitar si Boromir isi va inchide portile, ultima livrare fiind programata pe data de 12 decembrie.

Fabrica, detinuta in prezent de multinationala GoodMills nu va mai produce paine proaspata ci va furniza doar paine congelata produsa de fosta divizie a companiei ce o detine.

Dincolo de aceasta decizie, peste 250 de angajati isi vor pierde locurile de munca, urmand sa primeasca salarii comensatorii, dupa cum noteaza Ziare.com.

GoodMills, compania care detine pachetul majoritar al fabricii Titan este cel mai mare grup de morarit din Europa. Acesta a hotarat sa renunte la fabricarea panii din Romania pentru a se concentra mai mult pe activitatea de morarit, potrivit lui Mircea Podina, director de resurse umane al GoodMills Romania.

„Este o decizie a grupului GoodMills, cel mai mare grup de morarit din Europa. GoodMills este specializat in morarit, in toate celelalte tari in care exista opereaza doar in morarit. In Romania, in momentul in care a fost achizitionata compania de aici, grupul a cumparat-o impreuna cu partea de panificatie, dar, nefacand parte din esenta experientei lor, decizia este de a se concentra pe ceea ce stiu sa faca cel mai bine”, a explicat Mircea Podina.

Comments

comments