PENIBIL

Cei mai bogati copii din lume SFIDEAZA internetul! Imaginile DEPRAVARII UMANE care vor starni multe reactii negative. Cum sa traiesti fara sa-ti pese de nimic – FOTO +18

In timp ce unii dintre noi ne dramuim fiecare banut sa ne platim darile la stat, sa ne mai ramana de un covrig, cand venim seara acasa de la munca, altii intorc banii cu lopata si nu se sfiesc sa o arate.

Retelele de socializare sunt pline de poze in care cocalarii lumii se dau in stamba si arata cat de bogati sunt, expunandu-si in orice fotografii masinile de lux, ceasurile de firma de la mana sau femeile pe care le au, cel mai probabil pentru portofelul gras din buzunar si nu pentru calitatea lor morala.

Apasa next pentru a vedea urmatoarea poza din galerie

Pustii bogati ai lumii sfideaza pe oricine si se lauda cand vad in jurul lor oameni de rand, pe care ii numesc tarani sau pleava.

De la bancnote pe care le folosesc pe post de servetele, pana la telefoane scumpe si masini de lux, cam asa stiu ei sa arate lumii care este valoarea lor si ce ii reprezinta cel mai mult.

Intrebarea e, cat de mult conteaza opulenta pe care o afiseaza si, mai ales, cat de multe lucruri sunt in stare sa faca, dincolo de aceast lux perisabil.

Comments

comments