Cel mai generos sef din lume! Le-a dat angajatilor 1200 de masini si 400 de apartamente ca PRIMA!

Sefii buni exista cu adevarat, in ciuda povestilor despre faptul ca managerii de firme sunt ca niste rechini care urmaresc profituri doar pentru ei.

Savji Dholakia este proprietarul unei companii producatoare de diamante din India si, potrivit BrightSide.me, a ajuns sa fie celebru nu doar pentru faptul ca este milionar, dar si pentru generozitatea lui nemarginita.

Savji are o metoda inedita de a-si impulsiona angajatii care a facut inconjurul lumii si a facut pe multi oameni invidiosi.

De curand, patronul firmei H.K. Exports, a dat celor mai buni angajati ai sai prime consistente, printre care bijuterii, masini si chiar apartamente. Sigur ca acest obicei este practicat si de alte companii, dar se pare ca nu la nivelul lui Savji.

CITESTE SI >>>

Nevasta i-a pus zeama ARDEI IUTE in prezervative, cand a aflat ca o inseala! Nu-ti poti imagina ce s-a intamplat dupa

Aparitia BIZARA a unei SFERE GIGANT in Oceanul Indian, i-a INSPAIMANTAT pe toti! Ce este, de fapt, acest obiect ciudat?

SOCANT! Un barbat a divortat de sotia lui, dupa ce s-a uitat mai atent la aceasta poza

Sute de angajati care si-au facut bine treaba si au contribuit la bunastarea companiei au primit prime la care orice alt angajat doar viseaza. In ultimii ani, patronul ar fi dat angajatilor sai peste 400 de apartamente si 1260 de masini, ca daruri pentru subalternii sai, dupa cum precizeaza aceeasi sursa.

Iata cum arata ceremonia de premiere, care in acest an a coincis cu festivalul hindus din Diwali, India.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger