PENIBIL

Cele mai bune glume despre coronavirus. Cand internetul face haz de necaz

Cele mai bune glume despre coronavirus au aparut pe internet la scurt timp dupa ce isteria a izbucnit. Cum romanii stiu sa faca haz de necaz, nici acest subiect apocaliptic nu le-a scapat printre degete.

cele mai bune glume despre coronavirus
Cele mai bune glume despre coronavirus

Si nu, nu este despre golirea rafturilor din supermarket-uri de catre jurnalisti zelosi care vor sa panicheze populatia. Acest articol chiar este despre cele mai bune glume legate de coronavirus

Iata mai jos cele mai bune glume despre coronavirus.

Ne-am dat peste cap si am rascolit internetul pentru a crea o lista completa cu cele mai bune glume despre coronavirus.

Apasa „>” pentru a vedea urmatoarea imagine din galerie

Dar nu este de gluma, din pacate. Statisticele arata ca in prezent sunt raportate peste 85.000 de cazuri de persoane infectate cu acest virus. Desi actioneaza ca o simpla raceala, virusul, pentru ca a suferit mutatii este foarte sever asupra persoanelor cu sistem imunitar deficitar sau cei care sufera deja dediferite boli. Cele mai afectate persoane sunt batranii si cei cu un sistem imunitar foarte slab.

Au murit deja 3.000 de oameni, potrivit Worldmeters.info, dar isteria globala inca nu se explica, devreme ce medicii sustin ca aceasta tulpina de coronavirus, COVID-19, actioneaza ca cel al unei gripe banale.

Gasiti aici o harta live cu cazurile de coronavirus, pe masura ce apar in intreaga lume.

Nu uitati sa distribuiti articolul, daca vi s-a parut interesant 🙂

Comments

comments