PARENTING

Cele mai EMOȚIONANTE imagini cu femei care își alăptează copiii! De ce consideră totuși unii acest gest trivial? [GALERIE FOTO]

Alăptarea este unul dintre cele mai firești și naturale lucruri din lume. Cel puțin așa ar trebui să fie, dar opinia publică a terfelit acest subiect și l-a transformat într-unul trivial și de neconceput în societatea modernă.

În societatea asta nebună, în care toți au dreptul să scandeze pentru că au drepturi și vor să fie respectate, alăptarea încă mai este un subiect de neconceput.

Apasa NEXT pentru a vedea urmatoarea imagine

Recunosc că acest subiect m-a luat la început prin surprindere, că doar sânii pentru asta există, nu? Ne place să-i admirăm, dar dacă vedem un țânc cu ei în gură ni se pare trivial.

Dar hai să lăsăm la o partee, preț dee câteva minute tot ce aveam de făcut deoparte și să urmărim galeria foto de mai sus pentru a ne face o idee cum arată femeile care alăptează în public, sau mă rog, acolo unde îl apucă pe ăla micu` fomica.

Iar motivul pentru care femeile ar trebui să facă acest lucru fără să fie puse la zid, nu am de gând să le descriu aici. Cei care nu le știu sunt ignoranți și, cel mai probabil și cei care nu sunt de acord cu această practică.

Comments

comments