Cele mai intalnite fantezii ale barbatilor! La numarul 4 viseaza toti

Printre cele mai intalnite fantezii amoroase ale barbatilor se numara amorul in grup sau in public.

Fanteziile erotice ale barbatilor nu consta in vise imposibile, ci in lucruri pe care ar vrea sa le puna in practica atunci cand simt nevoia. Cele mai intalnite fantezii amoruale ale barbatilor implica amor oral sau tot felul de ipostaze inedite care sa mareasca dorinta de a face amor.

Cele mai intalnite fantezii amoroase ale barbatilor:

1. Amor cu o blonda si o femeie de culoare

Putini sunt acei barbati care nu au fantezii erotice cu femei de culoare. Cu atat mai mult, ei viseata la partide de amor in trei cu o blonda si o femeie de culoare. De exemplu, isi inchipuie cum ar fi sa fie rasfatati si iubiti in acelasi timp de doua femei atat de diferite si care sunt dispuse sa le satisfaca orice dorinta amoruala.
Cele mai intalnite fantezii amoruale ale barbatilor:

2. Amor in public cu o necunoscuta

Aceasta fantezie de a face amor in public se afla in topul cu cele mai intalnite fantezii amoruale ale barbatilor. Reprezentanții amorului tare viseaza la astfel de escapade, in special cei care au o relatie amoruala plictisitoare acasa, cu partenera de viata. Teama ca pot fi surprinsi de cineva in timpul actului amorual face ca aceasta fantezie sa fie foarte excitanta. Daca puneti in practica acest scenariu, trebuie sa fiti foarte atenți inainte de a da frau instinctelor.
Cele mai intalnite fantezii amoruale ale barbatilor:

3. Amor in piscina

Este una dintre cele mai intalnite fantezii amoruale ale barbatilor. Amorul in piscina va poate oferi momente si senzatii de neuitat, cu conditia sa nu fiti prinsi. Va puteti juca cat timp doriti in apa, fiindca aveti un plan de dus la capat, acela de a face amor. Un amanunt foarte important de care trebuie sa tineti cont cand faceti amor in piscina este ca trebuie sa alegeti un loc in care apa sa nu fie mai adanca de talie pentru a nu va balansa prea mult.
Cele mai intalnite fantezii amoruale ale barbatilor:

4. Amor cu o prostituata

Ii excita foarte tare gandul ca pot face cu ele tot ceea ce le trece prin cap din punct de vedere amorual. Lucruri pe care in mod normal nu pot sa le faca cu partenerele de viata. Din acest motiv, este una dintre cele mai intalnite fantezii amoruale ale barbatilor.
Cele mai intalnite fantezii amoruale ale barbatilor:

5. Amor oral in masina

Se pare ca tot mai multi barbati care sofeaza se gandesc deseori la aceasta fantezie. Viseaza ca, macar o data in viata sa aiba parte de un amor oral in masina. Cuplurile nonconformiste nu au nici o problema de a-si indeplini aceasta fantezie si chiar nu le pasa daca ar fi surprinsi in cele mai intime momente.

 

Sursa: Click.ro

Comments

comments

Author: johnyhilfiger