Sanatate

Combinatia care salveaza anual zeci de mii de vieti! Contine 2 ingrediente care se gasesc in orice bucatarie

Au existat mai multe studii efectuate de-a lungul timpului care au confirmat puterea tamaduitoare a bicarbonatului de sodiu și a lămâii și modul în care amestecarea lor poate fi de mare folos pentru sanatatea noastra.

Știați că, lămâia și bicarbonatul de sodiu pot avea un efect mai puternic decât chimioterapia?

Cele mai recente studii arata ca lămâia și bicarbonatul de sodiu, impreuna, pot avea rezultate mai bune în procesul de ucidere a celulelor canceroase din organism decât chimioterapia, mai exact, de 10.000 de ori mai puternic, potrivit MyHealthyMag.com!

De ce este acest lucru păstrat secret? Ei bine, raspunsul este simplu: daca toata lumea s-ar insanatosi folosind ingrediente naturale, nimeni nu ar mai face niciun profit de pe urma oamenilor cu afectiuni! Industria farmaceutica va pierde miliarde si miliarde de dolari în fiecare an, daca acest secret ar fi dezvaluit la scara larga.

Lamaia este dovedit ca este un anti-cancerigen puternic. De asemenea, are un efect benefic asupra procesului de eliminare chisturilor si tumorilor. Faptul că acest fruct tropical poate ucide cancerul datorita faptului ca este bogat in terpenoizi , cum ar fi limonenul, substanta chimica ce ii confera lamaii mirosul puternic, specific.

CITESTE >>>

5 simptome de CANCER TESTICULAR despre care barbatilor le este jena sa vorbeasca

Aceasta creatura DEZGUSTATOARE ucide 95% din CELULELE CANCEROASE din corp! UITE ce alte efecte MIRACULOASE are

Uitati-va bine la aceste doua alunite! Daca aveti asa ceva, s-ar putea sa fiti predispusi la cancer

Limonenul si celelalte terpenoide din compozitia lamaii folositi în experimentele pe animale s-au dovedit a fi de mare ajutor în lupta împotriva unui spectru larg de tipuri de cancer.

Lamaia si bicarbonatul de sodiu sunt alcaline prin natura lor, ceea ce înseamnă că vor normaliza valoarea pH-ului din organism.

Un studiu recent a stabilit ca un consum de patru sau mai multe porții de 150 g din acest fruct in fiecare saptamana scade riscul de cancer de colon cu 18%, 18% la stomac, buze 53% și 58% la gât!

Se pare ca ultimele studii efectuate au demonstrat ca lamaia distruge celulele a 12 tipuri diferite de cancer. De asemenea, aceasta previne posibilitatea ca celulele să se răspândească și are un efect de 10.000 de ori mai puternic decat unele metode folosite in distrugerea celulelor canceroase, cum ar fi adriamicina, chimioterapia si alte medicamente.

Comments

comments