Tips&Tricks

Cu doar doua ingrediente pe care sigur le ai in casa,poti face ceva magic pentru picioarele tale

Te-ai saturat sa ai mereu picioarele obosite si sa le simti ca si cum ai avea bolovani prinsi de ele? Nu trece o zi in care sanu te vaiti cate de tare de dor picioarele? Ei bine, acum ca a venit vara e timpul sa iti etalezi si mai mult picoarele. Dar pentru asta ai nevoie ca ele sa fie usoare si sprintene.

Aveti nevoie de doar doua ingrediente si de cateva minute la dispozitie pentru a prepara un tratament minune pentru picioarele voastre. Si culmea, ingredientele se gasesc in orice gospodarie.

Tratament pentru picioare cu doua ingrediente care se gasesc in orice casa

De acum, gata cu picioarele greoaie si dureroase. Tot ce trebuie sa faceti, este sa puneti jumatate de litru de lapte intr-un lighean si sa va asezati picioarele in el. Dupa cateva minute de balaceala, frecati picioarele cu praf de copt. Apoi clatiti cu laptele din lighean.

CITESTE SI >>> Cum scapam de tantari cu acest truc simplu si eficient

Veti avea apoi picioare ca de bebelus, durerea si tensiunea vor disparea, la fel si pielea moarta care a fost eliminata prin frictiunea cu praful de copt.

Nu trebuie sa ne multumiti pentru acest mic truc. Urmati instructiunile si cititi zilnic rubrica noastra de Tips&Tricks pentru o viata mai frumoasa si mai usoara.

Abonati-va aici la rubrica noastra Tips&Tricks

Afla mai jos cum sa scapi de picioarele grele si dureroase cu acest tratament pentru picioare magic

Comments

comments