ACTUAL

Cum arata amanta primarului, moarta intr-un accident, dupa ce l-a pozat gol – GALERIE FOTO

La doar 25 de ani ai sai, Roxana Mădălina Bîzu pare ca trăia pe picior mare. Asta până când polițiștii au găsit-o moartă, în chiloți, la volanul bolidului său de lux. Povestea din spatele accidentului oribil, este una halucinantă.

Apasa next pentru a vedea urmatoarea poza din galerie

Se pare că tânăra ar fi fost amanta unui primar cu ștaif din România: edilul din Baia de Aramă, care acum este suspectat de moartea tinerii.

Jurnaliștii de la Gorj-domino.ro susțin că totul s-a petrecut după ce, tânăra, care participase la o petrecere, a făcut sex cu amantul său. L-a pozat gol după partidă, iar când edilul i-a cerut să șteargă pozele s-a dezlănțuit iadul.

Amanta încolțită a fugit, apucând să pună pe ea doar lenjeria intimă. S-a urcat la volanul mașinii sale și a plecat. Fiind urmărită de primarul amorez, Rafael Dunărințu, tânăra a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac, apoi de un stâlp. A murit pe loc, dar pozele cu primarul au rămas în telefonul ei.

Un martor a povestit că, în momentul impactului, a ieșit din casă și a observat un SUV care a întors și a accelerat puternic. Se pare că la volan era primarul Dunărințu.

Comments

comments