Cum arata femeia care nu s-a uitat in oglinda timp de doi ani

O tanara de 29 de ani din SUA a decis sa faca un experiment inedit, dupa ce ani de zile in care a avut tulburari alimentare si probleme cu stima de sine, din cauza ca nu-i placea ce vedea in oglinda.

Kjerstin Gruys a decis sa nu se mai uite in oglinda timp de un an de zile, pentru a descoperi daca oglinda ii afecteaza sau nu imaginea de sine.

Femeia a fost nevoita sa invete sa se machieze folosindu-se de memorie, sa se spele pe dinti cu oglinda din baie acoperita de un prosop si sa evite sa-si observe propria reflexie in vitrinele magazinelor.

 

Ea este femeia care nu s-a mai uitat in oglinda de doi ani! VIDEO

[fvplayer src=’http://media.vidmax.com/media/video/67567/stream.mp4′]

Tanara, studenta la Sociologie, s-a casatorit in anul in care a renuntat sa se mai uite in oglinda, recurgand la ajutorul prietenilor in alegerea rochiei de mireasa.

Desi a promis ca va face asta timp de un an, Kjerstin a prelungit experimentul cu inca un an si s-a uitat pentru prima data in oglinda dupa doi ani, la propria ei nunta.

Femeia spune ca este multumita de echilibrul interior pe care a reusit sa-l atinga in acest mod si nu mai este obsedata de felul in care arata.

„Am vrut sa scap de oglinzi ca sa ma pot concentra pe celelalte lucruri din viata mea. In acest timp, mi-am dat seama ca avem de oferit mult mai multe lumii decat felul in care aratam. Mai important decat cum arati la exterior este cum esti in interior” sustine tanara americanca.

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger