PARENTING

Cum arata mastita? Imaginea unei mame de pe patul de spital a devenit VIRALA in intreaga lume

O tânără mămică, pentru care alăptatul a lăsat urme adânci, a vrut să arate tuturor cum arată mastita! Femeia a postat pe pagina sa de socializare o poză cu sânii ei care arată jalnic, după alăptare.

Orice mamă stie că alăptatul la sân, deși este una dintre cele mai sănătoase metode pentru copiii, poate să fie foarte dificilă și poate deveni chiar o povară la un moment dat.

 

CITESTE SI >>>

A intrat in baie si si-a gasit fetita asa! Cand si-a dat seama ce facea…are doar 3 ani!!!

O fetiță a fost rasă pe cap, în fața a mii de oameni, în timp ce tatăl ei o privea cum plânge! Videoclip impresionant

„Doua minute au cautat bebelusul in mine si nu l-au gasit!” Povestea incredibila prin care prin care a trecut o mama cand si-a nascut copilul! Toata lumea trebuie sa citeasca asta

Remi Peers este mămica ce a trecut prin momente groaznice în timpul alăptatului, ajungând să sufere de o afecțiune destul de comună în rândul proaspetelor mămici. Imaginea postată de ea pe Instagram a devenit virală în întreaga lume.

”Așa arată mastita. Laptele mi-a venit după 5 zile. Nu știam că poate dura atât de mult. De fapt nici nu știam ce înseamnă să-ți vină laptele. Nimeni nu m-a învățat așa ceva. Toți știm că alăptarea e ceva natural ce orice femeie poate face”, a scris Remi care declară că nu a crezut niciodată că ar putea avea probleme cu alăptatul.

”Una dintre mamele care erau cu mine în salon a încercat să alăpteze, nu a reușit, iar după 12 ore copilul a fost trecut pe lapte praf. Nu-i venise laptele. Nici ea nu știa nimic despre asta. În timp ce ceilalți copilași dormeau liniștiți cu burticile lor mici pline de lapte,  băiețelul meu urla cât îl ținea gura deși îl țineam încontinuu la sân. Nu aveam nici mai vagă idee ce fac greșit. Nimeni nu mi-a spus”, a mai spus mama.

Remi susține că a trecut prin acest coșmar și după ce a ajuns acasă, când durerile la nivelul sânilor deveniseră insuportabile.

”Nimeni nu mi-a spus că alăptarea poate fi dureroasă, atât de dureroasă. Nu știam ce înseamnă lactația”, a mai spus Remi.

Remi spune și că, pentru că i-a fost rușine să alăpteze în public, a fost nevoită de multe ori să se mulga acasă, motiv care a dus la această situație dureroasă.

”Toate astea m-au dus la canale înfundate, sâni groaznic de dureroși. Trăim într-o societate înapoiată, la naiba!”, spune indignată Remi.

Comments

comments