ACTUAL

Cum arata Mihaela Radulescu la varsta de 18 ani

Mihaela Rădulescu împlinește frumoasa varsta de 46 de ani, o varsta pe care si-o poarta cu mandrie, mai ales ca arata ca o pustoaica de 20 de ani. Cu toate acestea, diva este complet schimbata fata de cum arata la varsta de 18 ani, cand inca era minora.

Primul mariaj al Mihaelei Rădulescu a fost în 1988 cu Bogdan Rădulescu de care s-a despărţit la doi ani.

Motivul principal al divortului, asa cum avea sa declare ulterior barbatul, ar fi fost faptul ca Mihaela, pe atunci in varsta de nici 20 de ani, l-ar fi inselat!

Bogdan Rădulescu a introdus actele de divorţ pe 31 octombrie 1989, la circa 10 luni după ce se căsătorise cu Mihaela, pe atunci în vârstă de 19 ani. Bărbatul a cerut desfacerea căsătoriei din vina exclusivă a ei, pe motiv că „pârâta nu avea afecţiune faţă de el, pleca şi venea când dorea din domiciliul conjugal, nu contribuia în niciun mod la menajul comun”, se arată în sentinţa intrată în posesia ziarului „ring”.

I-a cerut de atunci să renunţe la nume Interesant este faptul că, în cererea de divorţ din 1989, Bogdan Rădulescu a solicitat ca Mihaela să renunţe la numele său şi să-şi reia numele de Ţiganu, scrie Fanatik.ro.

Exact acelaşi lucru vrea fostul său soţ şi acum, motivând că Mihaela nu i-a cerut dreptul să se folosească de numele său.

Procesul ar fi trebuit să se desfăşoare rapid, însă a fost suspendat temporar din cauza revoluţiei, fiind reluat abia în septembrie 1990


Comments

comments