INTERNATIONAL

Cum isi lasa puscariasii iubitele GRAVIDE. Metoda pixului….

O metodă nouă ia amploare în penitenciare! Pușcăriașii nu au voie să întrețină relații intime cu soțiile lor, în timpul vizitelor, astfel că au recurs la o metodă inedită de a le lăsa gravide.

Pușcăriașii palestinieni nu au dreptul decât la 45 de minute de vizită la fiecare 2 săptămâni. Deținuților li se oferă ocazia să se joace cu copiii lor timp de zece minute la sfârșitul fiecărei sesiuni a vizitei.

CITESTE SI >>>

Medicul a iesit in graba din spital! S-a oprit sa se sprijine de un zid si a izbucnit in plans! Povestea SFASIETOARE din spatele acestei poze

Un imigrant algerian INSANGERAT recurge la o masura extrema pentru a fi lasat sa intre in Spania! IMAGINI SOCANTE

犀利士
Femeia asta a fost OTRAVITA timp de 35 de ani fara sa stie! Sursa se afla la ea in casa! Multi au asa ceva in casa fara sa stie cat de periculos este

Se pare însă că o nouă practică ia cu asalt închisorile, deținuții oferindu-le pe ascuns femeilor pixuri cu spermă ca să rămână însărcinate prin fertilizare in vitro.

Până în aprilie 2013, autoritățile religioase din Palestina încă nu și-au clarificat poziția față de fertilizarea in vitro. De-a lungul timpului, însă, lucrurile s-au schimbat, iar procedura e acum acceptată sub anumite circumstanțe. Într-un edict religios lansat în aprilie 2013, Consiliul Suprem al Fatwa din Palestina a detaliat restricțiile, ceea ce a dus la limitarea procesului pentru bărbații care au o condamnare de lungă durată, o căsătorie consumată înainte să fie închiși și nicio altă cale prin care să-și lase nevestele însărcinate. Soțul și soția sa trebuie să completeze formulare, iar familiile trebuie să vină cu mai mulți martori care să confirme că mostra e a bărbatului. Ca rezultat, există o mai mare deschidere față de cei care s-au ales cu copii în condițiile astea, scrie Revistablogurilor.ro.

În prezent, clinicile de fertilitate din teritoriile ocupate oferă tratament cu FIV pentru soțiile deținuților, fără nicio taxă. Clinica de fertilitate Razan din Nablus și clinica de fertilitate Basma din Gaza au înghețat numeroase mostre de spermă care au fost date din închisoare. În ultimii patru ani, în jur de 40 de bebeluși au fost născuți prin FIV-ul făcut nevestelor de deținuți din Palestina, mai scrie sursa citată.

Citește mai mult aici

Comments

comments