Vi s-a întâmplat vreodată să fiți sunat cu număr ascuns și să fi dorit să știți acel număr de telefon înainte de a răspunde. Ei bine, potrivit videotutorial.ro, acest lucru este posibil acum!

Pentru început, trebuie să ne facem un cont pe un serviciu VoiceIP, care va aloca un alt număr de telefon unde vom putea direcționa toate apelurile pe care le respingem sau cele primite când nu suntem în aria de acoperire, venite spre numărul de telefon deja existent.

 

Redirecționarea se va face cu ajutorul funcției call forwarding, existentă în orice telefon mobil sau smartphone. Se accesează această funcție și se introduce numărul de telefon unde vreți să deviați apelurile respinse. Folosiți setarea Forward when busy (Deviaţi când respingeţi apelul), în cazul în care doriți ca toate apelurile cărora le dați ocupat să fie redirecționate către numărul creat părin contul VoiceIP. Daca setați opțiunea Always Forward, asta înseamnă că toate apelurile vor fi deviate către numărul respectiv.

Dacă există cineva care vă agasează cu apelurile și vă sună cu număr ascuns, acum setând ca telefonul dvs să devieze apelurile către un alt număr aveți posibilitatea să îl prindeți cu mâța în sac.

Un cont VoiceIp puteti sa va faceti aici

 

Comments

comments