Revista presei

Cum poti sa afli daca o femeie a facut dragoste cu o seara inainte! Trucul care le da imediat de gol! Nu au scapare

Mersul unei femei poate scoate din minți un bărbat, însă poate ascunde și un secret intim al acesteia, dacă a fost sau nu satisfăcută cu o noapte înainte.

Cei care nu sunt mari cunoscători ai sexualității feminine trebuie să știe că urmașele Evei pot avea două tipuri de climax: vag!nal și cl!toridian. Primul are loc atunci când organul partenerului are forma literei ”J” și poate atinge foarte ușor punctul ”G”. Majoritatea însă au al doilea tip de org@sm,  în urma stimulării cl!torisului.

CITESTE SI >>>

A aparut un nou „tip de SEX”! Uite de ce toate femeile vor sa-l practice

Cat timp se gandesc barbatii la sex pe zi? Dar femeile

STUDIU! Unde prefera femeile sa fie mangaiate in timp ce fac sex

Dacă sunteți curioși să aflați cu adevărat, nu doar din spusele ei, în ce măsură partenera voastră a fost satisfăcută în pat cu o zi înainte, ei bine, urmăriți-i mersul. Nu este o glumă!

Un grup de oameni de stiinta de la Universitatea Catolică Louvain, din Belgia, au studiat legătura dintre modul în care pășește o femeie și istoricul org@smelor ei v@ginale. În cadrul cercetării, aceștia au adunat două tipuri de femei: un grup care au avut org@sm vag!nal și unul din care făceau parte femei care nu au expreimentat acest lucru.

Astfel, la 81,25 la sută dintre cele care au avut parte de climax vag!nal, oamenii de știință au observat că acestea aveau mersul legănat (pelvisul descria o anumită rotație), puneau pași mari și hotărâți, iar musculatura cospselor era foarte tonifiată, întocmai ca în cazul atletelor. Cu alte cuvinte, domnilor, dacă partenera de viață mișcă ușor din șolduri atunci când merge, pășește cu încredere și pare relaxată este clar că a fost mulțumită de prestația voastră în așternut.

Limbajul trupului spune mai multe despre tine decât ți-ai imagina, tocmai de aceea specialiștii au urmărit care sunt semnele care trădează despre tine anumite detalii… intime.

Picioarele…

Spun dacă o persoană te place. Deși femeile sunt experte în a-și ascunde adevăratele sentimente și a mima dezinteresul față de un bărbat, ei bine sunt gesturi care le trădează. Atât în cazul lor, cât și în cazul bărbaților, mișcările picioarelor trimit în mod inconștient semnale în legătură cu ceea ce simt în realitate. Persoanele care stau cu picioarele depărtate, în timp ce discută cu tine, înseamnă că te admiră în secret. În schimb, dacă cineva nu te suportă va sta cu picioarele fie încrucișate sau cu picioarele sub șezut.

Citeste mai mult pe RomaniaTV.net

Comments

comments