PARENTING

Cum sa faci amor cand copilul tau doarme in camera alaturata! Tehnici pe care orice parinti ar trebui sa le stie

Relatiile intime, cand copiii mici dorm in camera alaturata, pot fi o reala provocare pentru un cuplu, care a pornit pe drumul anevoios al „parentingului responsabil”.

Copiii necesita foarte multa atentie, dar ce ne facem cu flacara din dormitor? Unde sunt petalele de trandafiri, paharele de sampanie si lumanarile parfumate care licareau in mod „dracesc” dupa ora 0.00, dezvaluind trupuri dezvelite si pacate vinovate? S-au facut scrum, odata cu venirea micilor omusori?

Acum, amorul in cuplu este o arta a mimilor, mai ales cand ala micu de-abia a adormit si mai are si obiceiul sa se trezeasca in toiul noptii pentru ca vrea apa sau „pipi”.

Celmaibuntata.ro ne dezvaluie metodele geniale prin care inca mai putem sa facem chestii rusinoase in toiul noptii, fara sa trezim printul sau printesa caruia/careia i-am dedicat atat timp din viata noastra pentru a nu-i lipsi nimic.

Iata mai jos o lista foarte bine pusa la punct cu etapele pe care trebuie sa le parcurgem pentru a petrece o seara „romantica” in doi, cand, bineinteles, mami nu trebuie sa alapteze sau nu este in acea perioada „nefericita” a lunii:

1. Preludiul este o pierdere de vreme. La propriu.

2. Nuditatea totală este foarte riscantă. La fel și lipsa păturii, indiferent de anotimp.

3. Nu vă implicați 100%! Cel puțin o ureche trebuie să rămână concentrată la zgomotele din camera copilului.

4. Cu cât terminați mai repede, cu atât vă cresc șansele să apucați să vedeți și un film.

5. Dacă aveți chef, folosiți cu încredere jucării. Atenție mare însă la piesele mici de Lego, sunt groaznice dacă îți intră-n ….Sau în …..

6. Îl știți pe Mutulică din Albă ca Zăpada?….Așa și voi.

7. Folosiți poziții care vă oferă un alibi. E ok să spuneți “Mami și tati stăteau îmbrățișați”. E mai greu de explicat de ce tati o împingea pe mami de la spate în timp ce-o trăgea de păr.

8. Să nu vă fie teamă că veți fi prinși. Copiii sunt ca animalele de pradă: miros frica.

9. Puneți în jurul patului jucării de-alea imbecile care chițăie când le apeși. Câteva secunde pot face diferența între un copil normal și unul traumatizat pe viață.

10. Dacă totuși sunteți prinși, spuneți adevărul: Nu e ceea ce pare! Tati are o problemă medicală la spate care impune ca Mami să-i țopăie în brațe.

11. Dacă totuși chiar vreți să-i spuneți adevărul, e bine să știți că terapeuții buni de copii sunt destul de scumpi.

12. Nu vă dozați energia, că nu sunteți la maraton. E o cursă contracronometru.

13. Ăștia mici dorm iepurește. Așa trebuie să vă “iubiți” și voi.

Și cele mai importante:

A. Se poate să fie nevoie să întrerupeți “proiectul” în orice moment. Așa că fiți mereu pregătiți să rezolvați problema singuri, mai târziu.

B. Nu uitați! Oamenii fără copii fac dragoste. Părinții ai căror copii dorm în camera cealaltă fac cardio.

Comments

comments