Tips&Tricks

Cum sa nu-ti mai inghete picioarele iarna – VIDEO

Sezonul rece este un chin pentru noi, mai ales in momentele neplacute in care trebuie sa ne deplasam, pe jos, pe distante mai mari, pentru ca de cele mai multe ori ne ingheata picioarele.

Explicatia potrivit careia ne ingheata picioarele sub efectul frigului este ca in contact cu aerul rece capilarele se contracta, in special la nivelul degetelor.

Picioarele inghetate sunt de fapt rezultatul simptomul circulaţiei periferice deficitare, problema intalnita in special la femei. In cazul in care, pe langa frig intervine si umezeala, apar si degeraturile.

Uneori, cand avem parte de plimbări lungi prin zăpadă sau cand asteptam mai mult timp autobuzul in statie nici măcar cizmele de iarnă sau șosetele din lână nu ne pot încălzi. Dupa mai mult timp de stat in frig, Degetele de la picioare încep să amorţească. Este primul lucru care se intampla, inainte ca frigul sa puna stapanire asupra corpului nostru.

CITESTE SI >>>

Cum scapi de mirosul urat din incaltaminte

Probleme cu semnalul wireless in casa? Cu o simpla doza ai semnal de doua ori mai bun

Ai litera „M” trasata in striatiile palmei? – Iata ce semnifica

Cum sa nu ne mai fie frig la picioare

Un videoclip postat pe Youtube ne arata un truc genial care sa ne apere de frigul de la picioare. Aveti nevoie de o foarfeca, un marker si o bucata de materiale fosforescent pe care il folositi de obicei vara pentru a va proteja masina de razele soarelui.

Urmariti ce aveti de facut pentru a nu va mai fi frig la picioare in clipul de mai jos

Comments

comments