Tips&Tricks

Cum sa-ti reinnoiesti o pereche de jeansi vechi in doar cateva minute

Sigur ai si tu prin casa cel putin o pereche de jeansi pe care nu ai mai purtat-o de mult si care intentionezi sa o arunci la gunoi. Inainte de a te apuca sa faci curat prin lucrurile vechi, ai face bine sa arunci o privire asupra acestui articol.

Iata cateva trucuri extrem de simple dar eficiente care te vor ajuta sa-ti transformi o pereche de jeansi vechi si uzati intr-o pereche noua si la moda.

In primul rand, asigura-te ca ai in preajma ta o bucata de dantela, ramasa poate de la o rochie pe care n-o mai porti, niste ata si un ac.

Cu ajutorul unei foarfece, taie in mai multe locuri blugii dar ai grija ca inciziile sa fie de dimensiuni egale. Daca inciziile nu ii transforma in ceva wow, puteti incerca un model cu dantela

Intoarce blugii pe dos si in dreptul rupturilor, coase cu grija bucatele de dantela. Cand ii intorci pe fata, vei avea parte de o surpriza.

In acelasi mod, daca nu-ti convine rezultatul, poti sa experimentezi cu alte materiale sau poti sa adaugi strasuri, asa cum se vede in imaginile de mai jos. Limita este imaginatia ta

Via WittyFeed.com

Comments

comments