Sanatate

Cum scapam de o migrena in cateva minute

Scapa de migrena in cateva minute! Migrena este o durere foarte intensa de cap care este de obicei resimtita la nivelul unei parti a capului si este acompaniata de hipersensibiltate la lumina, simptome de greata si uneori varsaturi.

Cum sa scapam de o migrena in cateva minute cu sare

Sarea poate fi folosita pentru a alunga migrenele! Desi pare aproape imposibil, se spune ca cel mai puternic tratament natural impotriva migrenelor este sarea obisnuita, pe care o folosim in casa.

Procesul este foarte simplu, dar extrem de eficace in tratarea migrenelor, acele dureri intense de cap care iti pot da ziua peste cap complet.
Plafar

Cum poate sarea sa trateze migrenele/durerile de cap

Medicii spun ca durerea de cap apare din cauza lipsei de sodiu din organism. Astfel, specialistii recomanda folosirea sarii de Himalaya, care poate sa trateze mai multe tipuri de afectiuni, printre care si migrenele.

Sarea are capacitatea de a bloca receptorii responsabili cu durerea astfel ca poate trata eficient si migrena. De asemenea, sarea poate sa echilibreze nivelul de serotonina din corp, ceea ce duce la cresterea energiei si intareste sistemul imunitar.

Tot ce trebuie sa faci pentru a scapa de migrena este sa pui apa intr-un pahar in care sa adaugi o lingura mare de sare de Himalaya si sa storci un sfert de lamaie. Amesteca tot continutul si bea-l. Vei vedea efectul sarii asupra migrenelor imediat.

alevia.com.ro

Comments

comments