ACTUAL

Cum se calmeaza Boureanu, in sectia de Politie, dupa ce si-a luat bataie de la politisti – VIDEO EXPLOZIV

Cristian Boureanu a fost surprins în secția de Poliție, într-un moment în care pare că încearcă să-și găsească liniștea, după incidentul violent în care a fost implicat. Clipul a fost postat de Codin Maticiuc pe Facebook

„Aaaaaa, pai ce-ai facut Bobiță?!? Omu’ e ninja, iată dovada. E mega pregătit. Eu zic ca si knockout-ul a fost la misto. Pe secție vad ca era fratele lu’ Dalai Lama, direct Dilaila Drama”, a scris Codin Maticiuc.

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost implicat într-o altercație cu polițiștii de la circulație, în noaptea de joi spre vineri. Cei de la Poliția Rutieră au oprit în trafic mașina în care se afla politicianul și l-au controlat pe șofer. Ulterior, pentru că – spun ei – au fost înjurați de Boureanu, au urmărit mașina și au oprit-o din nou, în trafic, pentru a-i face dosar penal pentru ultraj.

Pe filmările, difuzate de televiziuni, se vede cum mai multe echipaje de poliție se adună în jurul mașinii în care se afla fostul deputat, iar acesta se ceartă cu polițiștii rutieri. Boureanu îi amenință în diverse moduri, iar polițiștii îi răspund că îl vor da la televizor, pentru că au chemat o echipă de filmare.

 

Comments

comments