Recunoaştem cu mâna pe inimă că, printre prietenii noştri vestimentari apropiaţi, colanţii de fitness ocupă un loc privilegiat. Atât de mult îi iubim, încât nu ne putem abţine să nu îi purtăm şi în drumul spre sală!

Iar atunci când dezvoltăm aceleaşi sentimente fierbinţi şi pentru colanţii de piele sau pentru cei cu imprimeu, este clar că acest item se numără printre cele mai hot achiziţii!

1. Piele iritată, care ustură. Nu numai colanţii, ci orice piesă vestimentară foarte strâmtă poate cauza aceste probleme! Atunci când asociezi frecarea pielii cu acţiunea de întindere a acesteia, în urma exerciţiilor de fitness, vei obţine o agresiune de toată „frumuseţea”. Nu te îndemnăm să îţi arunci cât vezi cu ochii perechea colorată de colanţi, dar înlocuieşte-o din când în când cu pantaloni mai largi şi nu uita de hidratare

2. Eczeme. Ţi-au apărut pete roşii pe piele şi nu ştii ce ţi le-a cauzat? Iubiţii tăi colanţi de yoga sau cei fashionable pe care îl porţi pe stradă, confecționați din materiale care nu lasă pielea să respire, pot fi vinovați de aceste inflamaţii! Soluţia: „desparte-te” temporar de colanţii tăi, iar dacă problema nu dispare, consultă-ţi medicul de familie sau un specialist în dermatologie!

3. Prurit persistent. În loc să te bucuri de relaxarea de după o oră de yoga, fugi ruşinată din sală, ca să te poţi scărpina în voie? Da, colanţii, mai ales cei pe care îi foloseşti la antrenamente, îţi pot provoca mâncărimi supărătoare, tulburându-ţi liniştea şi agresând pielea.

Citeşte mai mult pe divahair.ro

Comments

comments