Revista presei

Curiozitate feminina: Cat de DOTATI sunt barbatii, in functie de zodie

Despre dotările bărbaților au existat fel și fel de povești, dar dacă vrei să afli cu adevărat cât de dotat este un bărbat trebuie doar să îi știi zodia.

Potrivit 3anyway.ro, bărbații sunt înzestrați de natură în funcție de zodia în care s-au născut. Bărbații născuți în zodia berbec sunt foarte bine dotați și sunt conștienți de acest lucru. Nativii din zodia taurului sunt la fel de norocoși precum berbecii. Despre bărbații născuți în această zodie se zice că sunt amanții perfecți.

CITESTE SI >>>

Cat timp se gandesc barbatii la sex pe zi? Dar femeile

De ce adorm barbatii dupa sex?

Am aflat raspunsul! Cum trebuie sa arate penisul perfect

Din păcate, gemenii nu sunt la fel de bine dotați. În schimb, bărbații născuți în această zodie sunt persoane fermecătoare, care ajung să cucerească femeile mai ales datorită aspectului fizic. Acest lucru îi ajută să compenseze unele „lipsuri”!

La fel de ghinioniști sunt și bărbații născuți în zodia racului. În schimb, aceștia nu văd în acest lucru un dezavantaj, și compensează prin sentimentalism și tandrețe. Un mare dezavantaj al lor este acela că în momentul în care joacă rolul de amant, devin cam iresponsabili.

Despre bărbații născuți în zodia fecioară se poate zice că natura nu a fost nici darnică nici foarte zgârcită. Acestora nu le place să iasă în evidență prin astfel de calități.

Citeste restul zodiilor pe BlastingNews.ro

Comments

comments