INTERNATIONAL

CUTREMURATOR! Iubitul ii punea somnifere in mancare si ABUZA de ea in timp ce dormea

Un caz care a socat opinia publica din Marea Britanie a facut inconjurul lumii, dupa ce ziarele locale l-a facut public. Un barbat isi seda constant iubita pentru a profita de trupul ei!

Naomi Hampson, o tanara de 27 de ani, a descoperit intr-o buna zi cosmarul prin care trecea noapte de noapte, fara ca ea sa aiba habar.

Desi era constienta ca viata intima de cuplu nu este una grozava, nu ar fi putut banui ca un asemenea lucru oribil i se poate intampla.

Sotul ei ii punea in fiecare seara sedative puternice in mancare si bautura pentru a o adormi. Dupa ce femeia adormea tun, barbatul profita de corpul femeii, nemultumit fiind de viata intima pe care o aveau impreuna.

Acest obicei dezgustator a durat mai bine de doi ani, cand, intr-o buna zi, femeia s-a trezit brusca si a inteles ca ceva ciudat s-a intamplat cu ea.

Naomi a banuit ca iubitul ei i-a facut ceva straniu si a descoprit in calculator imagini cu ea in timp ce dormea si era abuzata.

Se pare ca femeia nu-si mai amintea nimic din ce se petrecea in timpul noptii si se trezea ca si cum somnul decursese normal.

Cand a descoperit totul, Naomi a sunat la politie si a folosit probele din calculator pentru a-l pune sub acuzatie pe iubitul ei, care s-a dovedit a fi o bruta fara sentimente.

Cazul a soccat opinia publica din Marea Britanie, iar barbatul isi asteapta sentinta, care nu va fi usoara pentru el.

Mai multe detalii despre acest caz pe DailyMail.co.uk

Comments

comments