Revista presei

Daca ai aceste STUDII iti poti dubla sau tripla salariul! S-a adoptat legea

Angajatii care vor sa isi mareasca salariul, sa si-l dubleze sau chiar tripleze, pot sa faca asta daca obtin diploma de MBA, master in administrarea afacerilor.

Pare destul de simplu, dar nu e chiar asa. Aceasta diploma este destul de costisitoare si se obtine cu multe sacrificii. Cu cat un program MBA este mai bun, cu atat costa mai mult.

Pe langa faptul ca taxele de scolarizare sunt destul de mari, cei care vor sa urmeze aceste cursuri trebuie sa renunte si la locul de munca findca MBA-urile bune sunt mari consumatoare de timp.

In Romania, exista programe pentru cei care vor sa munceasca in paralel, insa MBA-urile part-time nu aduc o crestere a veniturilor pentrum cele cu norma intreaga. Totodata, in Romania cursurile sunt mai ieftine ca in SUA, de exemplu. La noi in tara poti sa faci acest master cu cateva zeci de mii de euro, iar in SUA un MBA bun costa peste 150.000 de dolari.

CITESTE SI >>>

VESTI BUNE! Se dau bani pentru studentii din Romania! UITE ce trebuie sa faci pentru a-i obtine

Modificari MAJORE in legea permisului auto! Cate clase trebuie sa ai ca sa-l obtii

Surpriza URIASA din buletinul multor romani. Doar cei de la Politie o stiu. Noi nici nu avem habar

Potrivit Bloomberg, angajatii care castigau in medie 50.000 de dolari pe an inainte de MBA au ajuns la un salariu de 90,000 de dolari imediat după incheierea cursurilor si, in decurs de pana la 8 ani, au ajuns sa castige in medie 145.000 de euro. Asta inseamna, asadar, o triplare a veniturilor in 10 ani.

Afla mai multe despre MBA aici

Comments

comments