Sanatate

Daca dormi in pat cu animalul de companie, viata ta si a copiilor E IN PERICOL! UITE de ce nu ar trebui sa mai faci asta

Fiecare proprietar de animale de companie stie cat de greu să-și lase prietenul blănos să stea departe de el și să nu împartă aceeași cameră cu el, mai ales noaptea! Medicii însă atrag atenția că acest lucru poate să fie periculos!

Este adevărat, trebuie să fie o adevărată povară să-l dezobișnuiești de a sta cu tine în cameră, mai ales când îi privești tristețea din ochi când îl alungi! Și deși animalul tău de companie este o sursă de distracție pentru tine și familia ta, a-l lăsa să doarmă cu tine în pat poate să te expună unui risc nebănuit!

CITESTE SI >>>

Ultima lumina pe care o stingi in casa e cea din dormitor? N-ar trebui sa mai faci NICIODATA ASTA

Am crezut ca e o gluma: A pus o banana si un ou in pamant! Rezultatul te va face sa incerci si tu acest lucru

Isi preseaza in fiecare zi urechea cu un carlig! UITE care este explicatia uimitoare

De ce nu este indicat să lăsăm câinele sau pisica să doarmă în același pat cu noi

Puțini proprietari de animale de companie sunt conștienți de faptul că permiterea animalului de companie să stea în dormitor sau în camera în care dormim și permiterea sa de a se așeza pe canapea, poate declanșa de fapt o mulțime de complicații de sănătate.

Persoanele cu un sistem imunitar slăbit sunt in special expuse la risc, deoarece răspunsul lor imun la microorganisme este foarte slabă. Și, știind că animalele de companie cu blană transporta diverse paraziti care pot infesta corpul și cauza probleme grave de sănătate, este logic că prevenirea este cea mai bună protecție în acest caz.

Noi studii arată că 60% dintre proprietarii de pisici și 55% dintre proprietarii de câini din SUA dorm cu animalele lor în fiecare seară. Această tendință se regăsește și în Germania, Japonia, Australia, Olanda, Marea Britanie și Franța, supă cum notează HealthyFoodTeam.com.

Cu alte cuvinte, este o tendință la nivel mondial, care nu va înceta prea curând. Dar dacă vom reuși să conștientizăm problema, această tendință ar putea fi eliminată în timp, iar oamenii ar putea să fie mai puțini expuși riscului de a contacta bacterii care pot provoca afecțiuni serioase asupra pielii.

Comments

comments