Daca nu si-ar fi salutat colegul de dimineata, aceasta femeie AR FI MURIT INGHETATA! Motivul este SOCANT

O poveste incredibila despre o femeiecare lucra intr-o fabrica de procesare a carnii a luat prin surprindere pe toata lumea, dupa ce a devenit virala pe internet!

Femeia, care mai avea un pic si isi termina tura, cand a intrat in camera frigorifica pentru a verifica temperatura de acolo. In acel moment, usa camerei friorifice s-a inchis, iar femeia a ramas captiva inauntru.

CITESTE SI >>>

A iesit la alergat, dar acum SE LUPTA PENTRU VIATA SA!…

Aceasta politista a fost scuipata de un suspect, iar la scurt timp A MURIT!

SOCANT! Un barbat a divortat de sotia lui, dupa ce s-a uitat mai bine la aceasta fotografie

 

Femeia inspaimantata a inceput sa tipe dupa ajutor, dar tipetele ei erai in zadar, intrucat toti colegii sai plecasera acasa, iar usa camerei frigorifice se inchide pe dinafara.

In plus, o camera frigorifica este extrem de bine izolata, astfel ca indiferent ca ar fi fost cinvea prin preajma, tot nu ar fi auzit tipetele femeii.

Dupa ce si-a revenit, femeia a intrebat mirata cum de arbatului i-a trecut prin cap sa verifica camera frigorifica si asa sa o salveze. Raspunsul barbatului a fost unul incredibil:

„Lucrez aici de aproape 35 de ani. Zilnic trec pe langa mine zeci de angajati, dar tu esti una dintre putinele fete cunoscute care se opresc sa ma salute de fiecare data, atat la venire cat si la plecare.

Dupa ce-am iesit din tura, mi-am dat seama ca m-ai salutat azi-dimineata si ca nu te-am vazut si plecand, asa ca am banuit ca ti s-a intamplat ceva si m-am intors sa te caut”, potrivit PentruSuflet.com

Iata ca simplu fapt de a fi o femeie respectuasa a ajutat-o intr-o situatie limita din care femeia probabil ca nu ar fi scapat cu viata. Niciun om nu poate rezista unor temperaturi atat de scazute mai mult de cateva ore.

Povestea are o pilda pe care noi toti ar trebui s-o luam in seamna: respectul este cea mai de pret trasatura a unui om si, atat timp cat respectam oamenii din jurul nostru, indiferent de meseria pe care o au, vom avea parte numai de avantaje.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger