Daca vezi o persoana cu un punct negru in palma, SUNA LA POLITIE!

În cazul în care veți observa din întâmplare pe stradă persoane care au astfel de puncte negre în palmă, sunteți sfătuiți să sunați la poliție! Motivul este incredibil!

Persoanele care au astfel de puncte în palmă ar putea să fie în pericol! Iată motivul și cum s-a ajuns la această concluzie

CITESTE SI >>>

Ce spun cele 3 sectiuni ale degetului mic despre tine! O sa ramai surprins

A bagat o lingurita de metal in frigider, dupa care a pus-o pe ochi! E incredibil ce s-a intamplat dupa 3 minute

Ai mai mult de doua linii la incheietura mainii? Uite ce ti se poate intampla

Mai exact, este vorba despre o campanie lansată de curând pe rețelele de socializare care încearcă să apere pe cei care sunt supuși violenței domestice, în special femeile și copiii. Campania inteligentă a fost lansată de o mamă și fii ei, potrivit BBC.com.

Campania „Punctul negru” a fost ideea unei mame care are doi copii şi care se declară a fi victimă a violenţei în familie. Scopul este de a ajuta femeile sau bărbaţii care sunt abuzaţi în relația conjugală.

Astfel, se dorește ajutarea victimele care sunt prea speriate să dezvăluie cuiva trauma prin care trec sau să ceară ajutorul. Femeia i-a îndemnat astfel pe aceștia să îşi deseneze un punct negru în palmă. Astfel vor putea fi recunoscute de persoane care ar putea să le ajute.

La scurt timp de la lansarea campaniei, pagina de Facebook Black Dot ajunsese să depășească 4,5 milioane de susținători.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger