Dacian Ciolos anunta masuri DRASTICE! Cine sunt vizati

Premierul desemnat al Romaniei, Dacian Ciolos, a declarat ca va evalua toti angajatii din administratie dupa ce va fi investit in functie. Evaluarea se va face dupa criteriile folosite de Comisia Europeana.

Se pare ca noul premier nu vine doar cu oameni noi, ci si cu evaluari mai drastice pentru angajatii de la stat. Acesta a promis ca va demara de la anul un proces amplu de evaluare ca la Bruxelles a angajatilor din administratie, functionari publici, personalul de conducere. Criteriile de evaluare vor fi asemanatoare cu cele folosite in institutiile Comisiei Europene.


Noul premier spune ca este necesara evaluarea integului sistem administrativ. Potrivit unor surse apropiate lui Dacian Ciolos citate de stiripesurse.ro, vor fi evaluate toate functiile publice, atât cele de executie, cât si cele de conducere, cu doua tipuri de evaluare, corespunzatoare nivelului functiei.

„Premierul desemnat considera ca exista ?si oameni care fac o treaba buna în administra?ie chiar daca au culoare politica, motiv pentru care evaluarea va lua în calcul eficienta angajatilor, nu apartenenta politica”, au declarat aceleasi surse.

CITESTE SI >>>

Vesti importante pentru toti romanii care stau la bloc! Legea care ii vizeaza, dar despre care inca nu stiu nimic

25.000 de euro „cadou” pentru someri si angajați. Cum îi poti primi?

Imaginile sunt SCANDALOASE! Carne de pisica folosita in prepararea unor crenwursti comercializati pe piata

Procesul de evaluare va fi derulat pe parcursul anului viitor. Dacian Ciolo? considera ca este necesar un proces de evaluare a întregului sistem administrativ, pe care îl va derula pe parcursul anului viitor ?i pentru care vor fi aplicate criterii de analiza asemanatoare celor folosite pentru func?iile din interioriul Comisiei Europene.

Procesul de evaluare va fi pus in alicare dupa ce Dacian Ciolos va primi votul de învestitura pentru a conduce Guvernul.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger