Dragoste si Sex

De ce merg barbatii la femeile de companie! Raspunsul te va lua prin surprindere

Cel putin 15% dintre barbati au platit ca sa faca sex de-a lungul vietii lor, macar o data, arata un studiu recent realizat de oamenii de stiinta. Ca unii barbati sunt predispusi la acest lucru, este un lucru bine stiut. Important ar fi de aflat de ce se duc totusi oamenii la prostituate.

Exista o lista, e adevarat nu foarte lunga, dar foarte concreta cu lucruri pe care ii determina pe barbati sa mearga la prostitutate. Femeile o pot studia si pot sa apeleze la unele trucuri pentru ca acest lucru sa nu se intample niciodata.

CITESTE SI >>>

Cat de des trebuie sa facem SEX in functie de varsta!

Un lucru pe care il faci inainte de sex ar putea sa-ti puna VIATA IN PERICOL! IATA de ce ar trebui sa renunti sa-l mai faci IMEDIAT

Cat timp se gandesc barbatii la sex pe zi? Dar femeile

Iata mai jos motivele pentru care barbatii merg la prostituate:

1. Sa se culce cu mai multe femei
Acesta a fost raspunsul primit de la cei mai multi reprezentanti ai sexului puternic participanti la studiu, originari din Statele Unite si Marea Britanie.

2. Sa detina controlul

Multi barbati au declarat ca îi excita faptul ca pot cere ceea ce vor în pat si nu doar atât, dar ca pot si primi ceea ce cer.

3. Sa îsi satisfaca o fantezie

Cei mai multi dintre barbatii care au participat la sondaj erau celibatari în momentul realizarii sondajului, fiind foarte incitati de gândul ca îsi pot pune în aplicare fanteziile erotice cu o profesionista pe care sa o plateasca pentru, de exemplu, o partida de sex oral.

4. Sa aiba parte de sex facil si rapid
„Sa ai o prostituata este atât de simplu: nu te implici, poti alege femeia pe care o vrei înainte de a o chema, dupa care aceasta soseste în scurt timp la usa ta. Nu exista ceva mai simplu si mai usor”, afirma unul din barbatii care au participat la sondaj, multi altii împartasindu-i opinia.

5. Sa evite complicatiile

„Vrem sa facem sex fara sa trebuiasca sa ne prefacem ca suntem cu adevarat interesati de o femeie. Atunci când platesti pentru sex, nu este nevoie sa faci schimb de numere de telefon la final, desi stii ca nu o vei mai apela niciodata. Platesti, faci sex, ea pleaca. Toata lumea este fericita”, spune un alt barbat chestionat, parere care este de asemenea unanima.

Comments

comments