De ce se autosatisfac barbatii, chiar daca sunt intr-o relatie

O intrebare pe care probabil multe femei o au pe buze. In special cele care si-au prins partenerii intr-un moment de intimitate suprema…

De ce barbatii se autosatisfac, chiar daca sunt implicati in relatii amoroase nu este deloc un mister. Un specialist ne da raspunsul pe care toate femeile vor sa il stie!

De ce se masturbeaza barbatii chiar daca sunt intr-o relatie?

Sexologul Walter Ghedinspune ca barbatii fac acest lucru – considerat rusinos de unii- pentru ca au descoperit de-a lungul timpului ca aceasta practica este bogata in stimuli erotici care pot concolida o 3jaculare tot mai buna.

„Există bărbați care se m@sturbează, aflându-se chiar într-o pereche, pentru că au învățat de-a lungul anilor că această practică este bogată în stimuli erotici care pot duce la o ejaculare mulțumitoare”, spune Ghedin pentru publicatia spaniola pentru femei entremujeres.com.

CITESTE SI >>>

Cum iti dai seama cati parteneri a avut iubita ta

Motive pentru care femeile INSEALA

A aparut un nou „tip de amor”! Uite de ce toate femeile vor sa-l practice

Mai mult, Ghedin subliniaza faptul ca partenera poate sa-l ajute pe partenerul sau. „Dacă m@sturbarea este folosită în afara perechii, fără a stimula erotic ambii parteneri, avem insa parte de o problemă”, mai spune Ghedin.

Acesta susține că practica ar trebuie sa duca la însănătoșirea vieții intime în doi. Daca este facuta in scop egoist, atunci se va produce o ruptura in cuplu.

„Masturbarea trebuie recunoscută ca parte integrantă a relației, chiar dacă aceasta este practicată în absența partenerului sau partenerei”, concide medicul.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger