Tips&Tricks

De ce se intaresc sfarcurile femeilor. Intrebarea la care multi barbati nu au raspuns

De ce se intaresc sfarcurile femeilor, poate fi o intrebare pe care multi barbati si-o adreseaza de-a lungul vietii si nu gasesc niciun raspuns concret. Pentru a afla raspunsul, trebuie sa facem scurta cercetare stiintifica.

De ce se intaresc sfarcurile. Stiinta elucideaza un mister pentru barbati

Toata lumea cunoaste acest fenomen si, dincolo de conotatiile sale erogene, raspunsul este dat de stiinta. Practic, nu este niciun mister aici, daca facem putina cercetare.

Barbatii se intreaba adesea de ce sfarcurile sotiei/iubitei lor se intaresc. De multe ori ii privesc amuzati cum tresar pe sub bluzite, la cea mai mica adiere de vant, iar curiozitatea ii indeamna sa se intrebe de ce se intampla acest lucru.

CITESTE SI >>>>

S-au imbracat in halul asta si au iesit la plimbare pe strada! Nu au observat cat de transaparente sunt hainele pe care le poarta decat cand lumea s-a holbat la ele – GALERIE FOTO

Ei bine, sfarcurile care se intaresc sunt un simbol al dorintei, dar si a fertilitatii. Bebelusii au nevoie de niste sfarcuri intarite pentru a se putea hrani corespunzator. Acest fenomen deci demonstreaza puterea extraordinara a organismului de a se adapta in natura si a aparut ca modalitate de lupta pentru supravietuire a speciei noastre.

Toodata sfarcurile se intaresc si din alt motiv, iar acesta explica de ce acest lucru se intampla si la barbati. Cand stramosilor nostri li se facea frig, parul cu care era acoperit corpul se ridica si actiona ca un fel de patura pentru a proteja organismul si a-i ridica temperatura.

De ce se intaresc sfarcurile. Semnale pe care o femeie ti le transmite

Sfarcurile unei femei se intaresc si ca rezultat al dorintei. Cand femeia traieste o emotie puternica sfarcurile sale se intaresc, si asta deoarece aureola sanului contine multe celule musculare extrem de fine, care se contracta in momentul atingerii.

O adiere de vant sau stimularea determina ca muschii sa se subtieze, si astfel sfarcurile se intaresc.

Pe de alta parte, asa cum am mentionat mai sus, sfarcurile se intaresc si cand o femeie este foarte excitata, intrucat creierul transmite in acel moment muschilor din aureola semnale, determinand astfel contractarea lor.

Sfarcurile se intaresc si la femei, dar si la barbati, fiind un fenomen cu care natura ne-a inzestrat la baza, in lupta pentru supravietuire.

Comments

comments