De ce uneori sunt bune AVENTURILE DE O NOAPTE?

Deși aventurile de o noapte au fost întotdeauna privite ca pe un păcat, ele nu sunt intotdeauna experiențe neplăcute, dar mai ales de nedorit! În acest sens, tot mai multe femei apelează la astfel de momente pentru a se bucura de câteva clipe de plăcere.

Însă, înainte de a mai adăuga ceva în plus în favoarea acestor aventuri, trebuie spus din capul locului faptul că nu orice femeie este capabilă să afacă acest lucru.

De ce sunt aventurile de o noapte benefice uneori

CITESTE SI >>>

Cum iti dai seama cati parteneri a avut iubita ta

Motive pentru care femeile INSEALA

A aparut un nou „tip de amor”! Uite de ce toate femeile vor sa-l practice

Femeile sunt conștiente ca o aventură de o noapte este puțin probabil să ne aducă în cale marea dragoste, dar uneori poate fi acel ceva de care au nevoie intr-un anumit moment. Iată câteva dintre motivele pentru care femeile acceptă aventurile de o noapte.

Avantajele unei aventuri de o noapte

Femeia se poate concentra asupra propriei persoane.Nu trebuie sa se streseze prea mult ce anume simte partenerul ci doar să-și satisfacă propriile plăceri care o pot deconecta de problemele care le apasă. Iar apelarea la o astfel de practică,le absolvă de orice sentiment de vinovăție.

Nu trebuie sa se implice emoțional. După o noapte de amor fierbinte, femeile nu trebuie să-și mai bați capul cu alte amănunte. Totuși, și acest tip de conexiune poate transforma totul într-o relație serioasă, însă acest lucru ar trebui să vină de la sine.

Dezavantajele unei aventuri de o noapte

Barbații care se încurcă într-o astfel de aventură nu vor o relație de lunga durata cu o astfel de femeie. Cei mai mulți barbați vor o aventura de o noapte cu o femeie, însă ulterior nu isi doresc sa aiba o relatie de lunga durata cu această femeie. Cel mai probabil menține o relație de prietenie pentru a beneficia cât mai mult de acest lucru.

Este riscant să faci amor cu un bărbat pe care nu-l cunoști. Deși este incitantă ideea de a face amor cu un necunoscut, deoarece nu trebuie să te explici nimănui și poți pleca de lângă el fără prea multe explicații, există și dezavantaje. În primul rând, în cazul în care nu-l cunoști trebuie în mod obligatoriu să te protejezi. Astfel, te sfătuim să folosești prezervativul și să iei toate masurile de siguranța, astfel incat sanatatea ta sa nu fie pusa in pericol.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger