INTERNATIONAL

De la pictorialele sexy, un fotomodel a trecut la vanat jihadisti. Cum arata inainte

Un fotomodel din Canada a devenit cunoscuta in intreaga lume, dupa ce a facut o schimbare spectaculoasa in cariera sa.

Tiger Sun, in varsta de 46 de ani, a plecat sa lute in Siria impotriva teroristilor din gruparea terorista Statul Islamic.

Femeia este cunoscuta in tara sa pentru pictorialele incendiare in care a aparut de-a lungul timpului. Tiger Sun este poreclită femeia fatală a modei în Canada.

Femeia a renunțat la cariera ei și s-a alăturat trupelor kurde din Siria în luna martie, unde a fost iscoadă, iar una dintre misiunile sale a fost să identifice jihadiştii şi să comunice poziţia acestora lunetiştilor care luptă cu ISIS, potrivit Libertatea.ro.

Femeia cu părul blond și a trupul firav, a fost tratată ca un soldat din linia întâi şi nu a beneficiat de vreun regim preferenţial și a participat la misiuni extrem de riscante. Tiger a povestit într-un interviu pentru Daily Mail că a văzut trupuri zdrobite de tancuri, capete sparte de explozii, degete carbonizate.

„Am văzut multă violenţă! Am văzut jihadişti ISIS ucigând oameni nevinovaţi. I-am văzut încercând să ne ucidă”, a povestit canadianca. Aceasta a fost nevoită să părăsească frontul din cauza unor probleme de sănătate grave şi s-a întors recent în ţara sa natală, însă aceasta e hotărâtă să se întoarcă în Siria după ce se pune pe picioare.

 

 

Comments

comments