Descoperirea halucinanta pe care a facut-o in podul casei i-a schimbat viata!

Un bărbat din Marea Britanie a devenit peste noapte bogat, după ce a găsit în podul casei sale un obiect la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Norocul a dat peste el într-o clipă! Dominic Currie s-a decis să facă curățenie în podul casei în care locuia de-o viață și a făcut o descoperire care i-a schimbat viața. Într-o valiză se afla un tablou pictat de celebrul Pablo Picasso.

tablou din pod comoara

Tabloul a fost în acea valiza de mai bine de 55 de ani acolo, fără ca cineva să știe acest lucru. Tabloul este estimat la 180 de milioane de dolari.

Povestea din spatele lui este una extrem de interesantă. Acum 55 de ani, în timpul războiului, Anette, mama lui Dominic primise în dar de la iubitul ei, un militar rus, acest tablou. Anette era însărcinată, iar militarul voia să-i asigure viitorului său fiu un trai decent. S-au despărțit, din cauza războiului, pe vremea când mama sa se afla în Polonia.

Anette nu a putut să renunțe la tabloul ei care avea o incarcatura sentimentala puternica si l-a ascuns in podul casei, fara ca nimeni sa stie. A luat cu ea in mormant acest secret.

La jumatate de secol distanta, fiul lui Anette l-a descoperit din greseala ascuns intr-o valiza prafuita, dar se pare ca destinul s-a implinit.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger