Revista presei

Descoperirea SOCANTA din pastaile de la magazin! Cat de BOLNAV MINTAL sa fii sa faci asa ceva?! Este alerta!!!

Anunțul șocant al unui supermarket a luat prin surprindere clienții, după ce o femeie a făcut o descoperire incredibilă într-unul din produsele de la raft.

Indignare în rândul clienților unui supermarket din Glasgow, după ce aceștia au fost alertați că în păstăile de fasole s-au descoperit ace. Descoperirea șocantă a fost făcută de două femei, una din Glasgow și cealaltă din Manchester.

Femeile au cumpărat păstăile în preajma sărbătorilor pascale, când au făcut șoanta descoperire.

Margaret Lynch, în vârstă de 42 de ani, a găsit 12 ace sau țepușe metalice în timp ce toca păstăile. Modul în care au fost înfipte în legumă arată faptul că acestea au fost puse înainte de a ajunge la raft.

A doua femeie, Sarah Parry, în vârstă de 41 de ani, a descoperit un ac în mâncarea făcută din fasole, după ce acesta se înfipsese în gingie.

Margaret a returnat legumele, după ce a făcut descoperirea. A constat însă cu stupoare, la o zi distanță, că lotul cu păstăi era tot la raft. Când a cerut explicații, femeii i s-a spus că reprezentanții magazinului investighează problema și i s-a oferit un voucher de cinci lire.

„Când am deschis punga cu păstăi, acestea păreau în ordine, dar am găsit acele înfipte chiar în mijlocul păstăilor. Puteau să-mi alunece pe gât și să-mi perforeze vreun organ”, a declarat îngrozită Margaret Lynch, potrivit Mirror.

Într-un final reprezentanții magazinului au făcut un anunț potrivit căruia toți clienții care au cumpărat fasole verde, să returneze marfa și au alertat autoritățile.

Comments

comments