INTERNATIONAL

DEZMAT TOTAL! Insula in care femeile pot sa-si faca de cap cu cine apuca

Există o destinație de vacanță unde turiștii pot să facă absolut orice, fără niciun fel de restricție.

 

Palma de Mallorca este o insuliță din Spania unde poți face snebunii în văzul lumii, fără ca nimeni să aibă o problemă cu acest lucru. Mai multe astfel de cazuri au fost semnalate în cluburile de pe insulă.

 

De curând o englezoaică de 18 de ani a fost filmată în clubul de noapte Magaluf întreținând relații intime cu 24 de bărbați. Dacă evenimentul a trecut aproape neobservat în Spania, presa britanică s-a sesizat și mai multe materiale au apărut peste tot.

 

Clipul în care tânăra se întreține cu cei 24 de bărbați a devenit viral, după ce a fost publicat de mai multe publicații oneline din Marea Britanie.

 

Clubul de noapte Magaluf este renumit pe insulă pentru petrecerile incendiare care au loc, dar mai ales pentru partidele de sex care se desfasoara în văzul lumii. Multe tinere din Marea Britanie vin aici, pentur a-și face de cap.

 

In imaginile care apar in clip, se observa cum dj-ul o incurajeaza pe fata sa  bea din ce in ce mai mult si sa intretina relatii intime cu mai multi barbati. „Carnagiu! Asta e ceea ce facem noi aici!” se aude din boxe.

Comments

comments