Mama fetei din Vaslui, care a fost violată de 7 bărbaţi, rupe tacerea in privinta paritiei fetei sale la postul de televiziune PROTV.

Femeia a trimis in acest sens o notificare la CNA in care reclama modul in care fiica ei a aparut pe mciile ecrane. Mai exact, mama fetei spune ca Raluca nu a aparut la televizor din proprie initiativa asa cum sustine postul de televiziune.

„Am acceptat în cele din urmă, în urma presiunilor psihice făcute de domnişoara reporter, să intru în direct în emisiunea «La Măruţă», însă doar pentru cinci minute, pentru a mulţumi oamenilor pentru susţinere, însă nu şi pentru a discuta despre cazul fiicei mele”, scrie în sesizare, care explică și cum a ajuns fiica sa să intre în direct. Potrivit acesteia, în timpul pauzei de publicitate, echipa emisiunii „La Măruță” a început „presiunile” asupra fiicei sale, căreia i s-a spus „că ar fi bine şi frumos să mulţumească şi ea personal celor care o susţin”.

Totodata, autoarea sesizării spune ca nu ar fi pretins nicio suma de bani in urma aparitiei sale la tv.

CNA va analiza din acest caz, după ce pe 23 iulie a amânat luarea unei decizii. Sesizarea femeii din Vaslui a fost publicată integral de membrul CNA Valentin Jucan, pe contul său de Facebook:

 

Comments

comments