ACTUAL

Dezvaluiri SOC! Aproape toate prostituatele din Koln sunt din Romania

După agresiuni sexuale din noaptea de Anul Nou de la Köln și din alte orașe germane, publicația italiană Libero a făcut o anchetă la bordelurile din Köln, pentru a afla cum stau lucrurile după invazia imigranților.

În urma investigațiilor s-a descoperit că majoritatea prostituatelor de la cel mai mare bordel din lume sunt românce, potrivit ZiarulRomanesc.de.

„Nicio problemă, imaginați-vă!, totul e liniștit, avem puțini clienți islamici. Ce agresiuni sexuale? Aici nu știm nimic despre așa ceva, veniți fără teamă! Veți vedea că vă veți distra! Nu vă faceți griji, fetele noastre sunt foarte frumoase, aproape toate românce”, spune patronul unui astfel de bordel.

La doar 2 luni de la noaptea de Anul Nou, când un grup de imigranți au tâlhărit, molestat și violat mai multe femei, bordelurile din oraș continuă să-și vadă nestingherit de afaceri făcând bani.

„E totul sub control!” spune un reprezentant al casei de toleranță Pascha reporterului italian care se declară temător de musulmani. „Nu trebuie să fiți îngrijorat. Dacă vin islamici aici? Sigur, aici e multicultural! Însă toți clienții noștri sosesc la noi ca să facă sex și gata. Și orașul are problemele tuturor orașelor… Vă așteptăm!”.

 

CITESTE SI >>>

Ai lucrat un an in strainatate? Primesti PENSIE!

Vesti bune pentru romani! Vor primi bani inapoi de la stat pe ultimii 3 ani

Hartuirile SEXUALE din Koln, un joc sinistru al violului, ajuns un fenomen in lumea araba. Ce inseamna Taharrush – VIDEO

 

Potrivit unei anchete a ziarului britanic The Telegraph, în toată Germania se numără 400.000 de prostituate care zilnic satisfac peste un milion de clienți.

Parksauna este la Lohmar, 31.000 de suflete în Renania de Nord, district din Köln, 8.000 de metri pătrați de lux găzduiți în liniștea rurală, la jumătatea distanței dintre orașul agresiunilor de Anul Nou și Bonn. Promite saună și piscine, băi luxoase, TV, filme porno, biliard. Și bineînțeles un stol de fete disponibile.

Reporterul italian telefonează și află că cele mai multe prostituiate sunt… românce. „Nu vă faceți griji! Orașul e sigur la fel ca restul regiunii, clubul nostru este liniștit. Veniți să ne vizitați, veți fi mulțumit. Dacă avem clienți musulmani? Mmmm, cred că nu. Nu, nici măcar printre fete. Poate veți găsi vreo italiancă, dar sunt mai ales românce. Frumoase, eh. Vă gândiți să veniți singur sau cu prieteni?”.

 

Comments

comments