INTERNATIONAL

Dezvaluirile incendiare a unei actrite de filme pentru adulti! Ce facea cu pilotul in cabina avionului

O fosta prostituata și actuală actriță de filme pentru adulți a făcut dezvăluiri incendiare referitoare la un zbor cu o aeronavă aparținând Kuwait Airlines.

Chloe Mafia, o actriță de filme pentru adulți, în vârstă de 24 de ani a dezvăluit că a pilotat un avion cu 300 de pasageri la bord, de la Londra la New York, în timp ce căpitanul cursei o pipăia.

Dupa ce a ridicat avionul al 11.000 de metri altitudine, capitanul de zbor i-a spus stewardesei sa o cheme pe Chloe pentru a bea impreuna un pahar de sampanie. Vedeta de filme pentru a adulti a mai dezvaluit ca pilotul s-a laudat ca ar fi facut sex cu mai multe stewardese de-a lungul timpului, in timpul zborurilor si a pus-o sa piloteze din poala lui.

––––––––-

CITESTE SI:

Este hermafrodit si se prostitueaza! Citeste povestea incredibila a unui om care este mandru de felul sau de-a fi! “Am sexul ingerilor! Cum sa-mi fie rusine de asta?”

INCREDIBIL! Uite in ce zi din an romanii se uita cel mai des la filme pentru adulti

––––––––-

Mai mult, pilotul i-a spus lui Chloe ca soarta celor 300 de pasageri se afla acum in mana ei. „L-am întrebat dacă suntem în siguranţă, iar el a glumit zicând că acum eu sunt căpitanul şi eu ar trebui să ştiu dacă suntem în siguranţă sau nu”, a povestit Chloe, pentru Daily Star.

Circul din cabina a continuat in momentul in care capitanul a vrut sa-i vada lui Chloe sanii. Fata i-ar fi spus ca nu poate sa ii vada pentru ca sunt bandajati Acesta i-a dat la o parte tricoul pentru a se asigura ca Chloe nu minte in aceasta privinta si a exclamat: „Ce sâni mari ai!”

Dupa dezvaluirile facute de Chloe s-a declansat o ancheta de amploare la Kuwait Airlines, iar pilotul a fost dat afara.

Comments

comments