Tips&Tricks

Dieta cu mere! Slabeste sanatos si ajuta-ti organismul sa-si creasca imunitatea

Dieta cu mere te va ajuta sa slabesti rapid, in cazul in care ai probleme cu greutatea!

Dieta cu mere a fost descoperita de un nutritionist care iti garanteaza ca vei slabi eficient si iti vei recapata formele apetisante.

Daca mancati frecvent mere, dieta cu mere este cu atat mai eficienta si mai usor de pus in practica! de altfel, spun studiile, daca consumi mere, esti predispus mai putin cu 20% sa suferi vreun atac de cord. Acest lucru se datoreaza cojii marului, care are rolul de a reconstrui musculatura, dar si de a pastra nivelul de zahar din sange.

Astfel, pe langa faptul ca te slabeste, dieta cu mere te ajuta sa-ti cresti si imunitatea organismului

Nutritionistul Monica Grenfell este cea care a inventat dieta cu mere si iti garanteaza ca vei slabi 5 kilograme pe saptamana. Ea spune ca merele are rolul de accelerator in ceea ce priveste pierderea grasimii. De asemenea merele au fibre, iar zaharul care se gaseste in mod natural in aceste fructe iti taie pofta de dulce si totodata scade si apetitul.

Dieta cu mere are la baza un plan simplu, dar bine pus la punct. Astfel, in prima saptamana va trebui sa consumi intre 3 si 5 mere in fiecare zi. Prima zi din dieta cu mere este dedicata complet detoxifierii. Asta inseamna ca va trebui sa consumi 5 mere.

Slim&Fit.ro

Apoi, in saptamanile 2 si 4, apar noi momente de detoxifiere, astfel ca ar trebui sa aveti 3 zile in fiecare aceste saptamani in care sa mancati 5 mere, de fiecare data la acelasi interval de timp. Zilele nu trebuie insa sa fie consecutive.

In rest, mesele pe care le aveti va trebui sa  fie sarace in calorii si carbohidrati, iar ele trebuie combinate cu 3 mere pe zi care se consuma in timpul meselor principale.

Comments

comments