Revista presei

Din pacate, este STIREA TRISTA care va ZGUDUI Romania! Un artist URIAS, se zbate INTRE VIATA SI MOARTE

Vești triste în lumea muzicii românești Un cunoscut interpret se zbate între viață și moarte, ajungând să fie „netransportabil”, în timp apropiaţii l-au părăsit.

Ilie Micolov, interpretul celebrei melodii „Dragoste la prima vedere” se află în stare critică.

Artistul suferă de mai mulți ani de diabet, în plus se confruntă cu probleme cardiace și urmează în fiecare lună un tratament extrem de costisitor.

Cântărețul, în vârstă de 69, nu a mai susținut spectacole de mai bine de un an și jumătate, în prezent starea sa de sănătate fiind una critică, potrivit Cancan.ro.

„Lui Ilie îi este foarte rău! A ajuns să nu mai poată ieşi din casă! L-am sunat, ieri, de ziua lui, şi mi-a spus cu o voce scăzută că aşteaptă să moară, căci bolile l-au măcinat de tot şi nu mai rezistă! Mi-a mai zis şi să mă rog pentru el! Este grav ce se întâmplă cu Micolov! Este atât de bolnav încât s-a îngrăşat mult, se mişcă greu, are stări de ameţeală, dureri îngrozitoare şi ce este cumplit, a început să îi curgă şi apa din picioare! Dacă tratamentul pe care îl ia nu mai funcţionează, va ajunge, Doamne fereşte, o legumă!”, a mărturisit un apropiat al artistului.

Comments

comments