ACTUAL

Discursul impresionant al unei imigrante! Ce spune despre exodul refugiatilor si ipocrizia Europei

Discursul unei femei din Siria, tinut la Belgrad in timpul unei manifestatii a ajuns sa fie viral pe internet.

Femeia vorbeste despre ”falșii refugiați” care ajuns in ultima perioada in Europa si de ipocrizia Occidentului care inchide ochii la acest exod. Manifestatia a fost organizata de organizatia Miscarea Nationala Sarba ”Obraz”, iar discursul femeii a fost redat de site-ul francez ripostel.com si citat de activenews.ro:

”Persoanele pe care le vedeți acum pe străzile Belgradului, luând calea Germaniei sau Olandei, nu sunt sirieni adevărați. Să vă pun o întrebare:dacă Occidentul nu vrea ca acești refugiați să piară în apele mării, de ce nu ridică sancțiunile care apasă asupra poporului sirian și care au costat deja Siria 143 de miliarde de dolari?

Dacă acest lucru nu e pe agenda Occidentului, atunci de ce nu îi ajută pe sirieni să rămână în țara lor ajutând armata siriană să scape de teroriști și astfel Siria să redevină o țară sigură?

–––––––––

CITESTE SI >>>

Drama sau manipulare?! Care este adevarata poveste a copilului sirian gasit mort pe plaja

O romanca din Germania rupe tacerea! Adevarul despre refugiati. Ce fel de oameni sunt

Un copil de 13 ani spune de ce vin, de fapt, imigrantii in Europa

––––––––

De ce restul sirienilor au rămas și rezistă? Occidentul lasă Siria fără oamenii care pot reconstrui țara. Să distrugă Siria și poporul sirian. Pe de o parte, vrea să fure doctorii sirieni și cei mai buni studenți, lucru care va conduce la un ”exod al creierelor”.

Pe de altă parte, multinaționalele vor mână de lucru ieftină.

Până acum, am pierdut 100.000 de soldați, care luptă împotriva extremiștilor. Nu am auzit ca Occidentul să plângă pentru cei care și-au dat viața pentru apărarea națiunii noastre, lăsând în urmă familii îndurerate care au nevoie de ajutor.

Pe de altă parte, Occidentul urmărește să ajute persoanele care fug din țară. Mulți dintre ei sunt jihadiști. Mai mult, sunt plătiți cu milioane de euro pentru asta.
Pot să vă spun că banii pe care ei îi dau pentru a veni în Europa sunt suficienți pentru cumpărarea unei case în zone sigure din Siria, pentru o familie de cinci persoane, pot face o afacere și pot trăi bine.

–––––––––

CITESTE SI >>>

Cati bani primesc refugiatii care ajung in Germania

Ce spune fostul presedinte Traian Basescu despre acceptarea de catre statele UE a imigrantilor

Poza care a EMOTIONAT un intreg continent, SIMBOLUL ororilor care se intampla in acest moment

––––––––-

Aceștia nu sunt refugiați. Sunt imigranți economici.

Coastele noastre sunt foarte bine păzite și nici măcar o ambaracațiune nu a plecat de aici. Un alt motiv este de a-i face pe creștini să plece din Siria, țară care, istoric vorbind, este unul dintre primele locuri creștine.

Ceea ce vedem astăzi în Siria este similar cu ceea ce ați văzut cândva în Serbia. Scopul lor: identitatea noastră, unitatea noastră și suveranitatea noastră”.

 

Urmariti discursul mai jos

 

Comments

comments