Sanatate

Doctorii nu-ti vor spune niciodata asta: Motive pentru care ar trebui sa urinezi in timp ce faci dus

Chiar dacă sună ciudat și dezgustător la început, după ce veți citi motivele pentru care este bine să urinezi în timp ce faci duș, veți vedea că ele sunt justificate.

În primul rând, dacă urinezi în timpul dușului, ești primul care contribuie la salvarea planetei

CITESTE SI >>>

Obiceiurile din timpul dusului la care ar trebui sa renuntam imediat! Toti le avem!

INCREDIBIL! Ce se intampla daca nu faci dus o zi?

A pus frunze de varza si miere pe piept timp de 5 zile! Este INCREDIBIL ce s-a intamplat

Urinatul în duș economisește până la 27% din debitul de apă folosit, deoarece nu va fi nevoie de apă pentru spălarea toaletei. Este o constatare făcută chiar de Agenția de Protecția Mediului din SUA.

Dezinfectează rănile

Urina proaspătă poate ajuta la dezinfecta unor cicatrici. Curata rana, usureaza durerile si relaxeaza tesuturile. Cu toate acestea, în cazul în care rana este gravă, ar trebui să consultați un medic.

Ingrijirea pielii

În cazul în care aveți de-a face cu erupții cutanate sau eczeme pe piele, urina este un bun tratament pentru acestea. Mai mult decât atât, ureea este un ingredient activ în multe creme și uleiuri pentru îngrijirea pielii. Astfel este echilibrat PH-ul pielii, ajuntând în cazul pielii uscate și sensibile.

Elimină afecțiunile fungice

Urina poate trata infecțiile fungice de pe picioare. Așa că, aplicați urină pe piele afectată de ciuperci. Rezultatul te va surprinde și va fi vizibil după câteva zile.

Sursa: HealtAdviceTeam.com

Comments

comments