Dovada ca Raiul exista, marturia unui celebru neurochirurg!

Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea“Exista viata dupa moarte?”. Parerile sunt impartite: unii cred ca da, altii cred ca nu, unii sunt convinsi ca da, altii sunt convinsi ca nu, scrie Efemeride.ro.

Portalul Efemeride.ro prezintă opinia unui neurochirurg celebru, dr. Eben Alexander, autorul cartii “Proof of Heaven” (Dovada ca Raiul exista), care susține că, dupa ce a stat in coma a experimentat lucruri pe care nu credea vreodata sa le faca: o calatorie de dupa moarte.

CITESTE SI >>>

Teorie SOCANTA! Ni s-a scurtat timpul?! Consecintele sunt DEVASTATOARE

Savantii rusi ar fi sapat o groapa in pamant de 14 km din care s-au auzit TIPETE UMANE!

Super-sarpele, specia care terorizeaza biologii

„Si nu numai atat, am vazut-o si eu. Am fost plasat intr-o lume in care noi suntem mai mult decat corpurile si creierele noastre, in care moartea nu este sfarsitul constiintei, ci mai degraba o calatorie cat se poate de pozitiva. Nu sunt prima persoana care descopera ceva evident: constiinta noastra exista si dincolo de existenta trupului. Insa sunt prima persoana (cel putin din cate stiu eu), care a avut o astfel de experienta in timp ce cortextul meu era complet nefunctional. Colegii mei m-au urmarit secunda cu secunda. Toate studiile de pana acum relavau faptul ca oamenii traiesc aceasta experienta doar cand cortextul le functionteaza cat de putin. Experienta mea, insa, a avut loc in timp ce cortextul meu nu functiona deloc. Iar asta este o evidenta relevata de tomografiile computerizate facute de colegii mei”, arată celebrul neurochirurg.

Citește mai departe pe Efemeride.ro

Comments

comments

Author: johnyhilfiger